Човечност, адекватност, резултати

При мен ежедневно идват хора с различни проблеми и съдби. Считам, че мой човешки дълг е да бъда максимално откровен, но и да пазя тайните на своите пациенти. Човечността е една от изгубените ценности, за които най-много тъгувам в съвремието и се стремя да я възраждам при всеки свой контакт с пациенти.
Стремя се да подхождам максимално адекватно съобразно всеки конкретен случай. В медицината всеки пациент се лекува не само по общите предписания на науката, а и съобразно конкретиката на случая. Като се стремя да вникна в пълнота в детайлите на състоянието на своя пациент и оценям комплексно симптоматиката, която виждам и която той / тя ми представя, се опитвам да подходя адекватно към всеки мой отделен пациент.
Резултатите от работата ми са налице. Най-голямата радост за мен са писмата от десетки пациенти, както и поздравите, които новите ми пациенти ми изпращат от тях. Това, че хората си предават един на друг добри думи за мен, ме изпълва с радост, а промяната, която внасям в живота им, изпълва труда ми със смисъл. Имам късмета да работя в сфера, в която резултатите са видими с просто око – и се стремя да дам максималното от себе си за добрия резултат!